Bentelo 5 - Markelo 6 : 9 - 0

Bentelo 5 moest in de openingswedstrijd aantreden tegen Markelo 6.

Vanuit een gesloten defensie wist het vijfde druk te leggen op de tegenstander,dit resulteerde in openingsdoelpunt , een steekpass van Martijn A. op de nieuwe aankoop van het vijfde Willem V. werd vakkundig afgerond (5de min.)

In de (10de min.)werd de tweede gescoord door wederom Willem V.na een schitterende pass over 40 meter van Michel S.In de (18de min.) scoorde Robin H. via een vlotte combinatie in de verre benedenhoek.(3-0).

In de (32 min.) werd een strafschop toegekend door de sterk fluitende Martin te L.deze strafschop werd vakkundig afgerond door Willem W. (4-0).  Doordat onze sponsor Mark K. enkele 100% kansen niet wist te benutten en Willem V via een solo in de (44 min.) wist te scoren werd de ruststand bepaald op (5-0).Na enkele wisselingen in de rust scoorde het vijfde in de (60 min.) de (6-0).door koelbloedig doelpunt van Robin H.

In de (72 min.)scoorde wederom uit een strafschop Willem V.(7-0).Vervolgens kregen de tegenstander enkele goede mogelijkheden,waaronder een strafschop deze werd vakkundig tegengehouden door de sterk keepende gelegenheidsaanvoerder Jorgen H. In de slotfase werd er nog tweemaal gescoord door onze invallers.

In de(82 min)scoorde Maikel S via een solo de (8-0).In de (88 min) wist Nick D.de bal snoeihard in het doel te werken (9-0).(ps eerste doelpunt in 3 jaar). Kleine smet op de wedstrijd waren de twee terechte toegekende tijdstraffen.

Slotconclusie een sterke partij dankzij een sterk collectief gadegeslagen door een groot publiek.

,,
SPELER VAN DE WEEK

06 dec

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

FC 't Centrum - V.V. Bentelo

05 dec

FC 't Centrum - V.V. Bentelo

Door Cas Hobert | Tags Bentelo 1, Wedstrijdverslagen

V.V. Bentelo wint met 0-3 in de lastige uitwedstrijd…

Onze sponsoren