Bentelo 2 - WVV 3 : 5 - 2

Na het doorkomen van de poule fase in de beker met overwinningen op Barbaros, Almelo en Wilhelmina school, mochten we vandaag aantreden voor de start van de competitie.

Op het programma stond meteen de derby tegen onze buren uit Hengevelde. Al snel werd duidelijk dat het een lastige pot zal worden vandaag, Wvv kwam halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong na geklungel achterin. Voor rust konden we de achterstond nog ombuigen in een 2-1 voorsprong. Michel schoot hard binnen van afstand en Thomas kon de assist van onze nieuwe aanvoerder Kaj benutten door hem binnen te punteren.

Na rust gingen de kansen op en neer en was het wederom Wvv die aan het langste eind trok en gelijk maakte. 20 minuten voor tijd ging de knop om bij Bentelo en kregen we kans op kans. Lang hoefden we niet te wachten op de voorsprong, Mark zette met een kopbal de 3-2 op het scorebord.

De 4-2 kwam op naam van Kaj die alleen op de keeper afging, hem uitspeelde en koeltjes afmaakte. Het slotakkoord mag Michel aanstrepen, met een bekeken schot wist hij van buiten de zestien de bal via de binnenkant van de paal binnen te schieten.

Een goed begin van de competitie. Volgende week gaan we op bezoek in Markelo, om 10:00 zal daar weer de bal rollen tot dan!