Hoeve Vooruit 1 - Bentelo 1 : 5 - 1

Na een voorbereiding, waarin Bentelo een aantal goede tegenstanders trof, ging afgelopen zondag de competitie van start.

In deze eerste competitieronde stond de lastige uitwedstrijd tegen Hoeve Vooruit, van voormalig trainer van Bentelo 2; Wim Peters, op het programma .In de wetenschap dat in de eerste zes competitiewedstrijden vijf mogelijke titelkandidaten wachten, moest Bentelo van meet af aan bij de les zijn. Een goed resultaat in de eerste competitieronde is van groot belang in de aanloop naar de volgende wedstrijden.

Van deze intentie was in de beginfase weinig zichtbaar. Bentelo kwam geen moment in zijn spel. Hoeve Vooruit was feller in de duels en wist in balbezit meteen druk te zetten op de Bentelose defensie. Bentelo was niet bij machte hier onderuit te voetballen. Een score van de gastheren kon dan ook niet uitblijven.

Uit een corner werd, na slap verdedigen, de 1-0 op het scorebord gezet. Binnen enkele minuten na de openingstreffer kon Hoeve Vooruit, na slecht uitverdedigen, de 2-0 aantekenen. Na deze slechte start herpakte Bentelo zich enigszins. De bezoekers kwamen iets meer in hun spel en werden via een aantal goed uitgespeelde kansen gevaarlijk voor de Hoeve goalie.

Deze troffen echter geen doel. Na de rust ging Bentelo op jacht naar de aansluitingstreffer. Dit leverde een aantal 100% kansen, maar geen doelpunten op. Hoeve Vooruit kreeg meer ruimte en wist daar goed van te profiteren. Er werd ze, door de Bentelo defensie, ook geen strobreedte in de weg gelegd om de 3 en 4-0 aan te tekenen. Om het drama compleet te maken trof een afstandsschot van Hoeve Vooruit ook nog doel, waardoor een 5-0 achterstand op het scorebord kwam.

Dat Bas Heerdink in de slotfase de 5-1 binnenschoot was enkel voor de statistieken. Na deze valse competitiestart heeft Bentelo een week tijd om zich te herpakken. Volgende week staat de belangrijke wedstrijd tegen Erix op de rol.

Deze wedstrijd zal gewonnen moeten worden om niet in deze fase van de competitie al op grote achterstand van de top van het klassement te komen.

,,
SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren