UDI 1 - Bentelo 1 : 1 - 2

Afgelopen zondag stond voor Bentelo de laatste competitiewedstrijd op het programma.

In Enschede moest worden aangetreden tegen het team van oud-trainer Benno van Weersel, UDI. Bentelo, dat de laatste 4 wedstrijden won, begon goed aan de wedstrijd. Binnen 2 minuten kreeg Derin Karim de eerste grote kans van de wedstrijd. In het vervolg van de eerste helft kwam UDI langzaam beter in de wedstrijd. Door persoonlijke fouten kregen de gastheren ook een aantal levensgrote kansen aangeboden maar Rick Velthuis redde meerdere malen uitstekend, ruststand 0-0.

In de 2e helft eenzelfde spelbeeld waarin Bentelo vele kansen kreeg om de score te openen. Dit gebeurde uiteindelijk in de 70e minuut door Remco Baumeister die de enschedese goalie kansloos liet. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd scoorden beide ploegen nog één maal waardoor Bentelo met 3 punten afscheid nam van dit seizoen. Een seizoen dat als gevolg van 5 nederlagen na de winterstop vroegtijdig beslist was, echter heeft Bentelo door de laatste 5 wedstrijden te winnen toch met een positief gevoel de competitie afgesloten.

Na de wedstrijd namen wij afscheid van Peter Nuchelmans, Rick Bonke en Michel Vonder. Peter vervolgt zijn trainersloopbaan bij het zaterdagteam van Quick ’20, Rick gaat zich komend jaar enkel richten op zijn trainerstaken bij onze A1 en Michel doet na 13 seizoenen een stapje terug en stelt zich beschikbaar voor het 2e elftal.

Heren, nogmaals super bedankt voor jullie inzet en bijdrage in de afgelopen seizoenen!!