Bentelo 1 - Aramea 1 : 2 - 1

Afgelopen weekend stond voor Bentelo weer een thuiswedstrijd op het programma.

In verband met het orthodox Pasen werd de wedstrijd op de Pol al op zaterdag afgewerkt. Na het verlies tegen Phenix moest de thuisploeg zich revancheren. De gastheren kwamen ook beter uit de kleedkamer. Met een goede wedstrijdinstelling werden enkele mooie aanvallen gecreëerd.

De voorsprong in de 20e minuut was dan ook terecht, uit een cornerbal kon Thomas Kruders ongehinderd binnen koppen. Ook in het 2e deel van de 1e helft was Bentelo de bovenliggende ploeg, met flink wat mogelijkheden had voor rust de beslissing al op het scorebord moeten staan, het bleef echter 1-0. Het begin van de 2e helft was spectaculair, binnen 45 seconden bracht Derin Karim de marge op 2 doelpunten echter kwam Aramea binnen de minuut terug in de wedstrijd.

Aramea kreeg hierdoor meer vertrouwen en had met een aantal schoten van afstand ietwat dreiging. De beste kansen waren echter voor de thuisploeg maar het bleef tot het laatste fluitsignaal spannend. Bentelo had de wedstrijd eerder moeten beslissen maar de 3 punten bleven dikverdiend in eigen huis.

Komende zondag staat de uitwedstrijd in en tegen Buurse op het programma, een ploeg die na de winterstop nog ongeslagen is!!!