Losser 1 - Bentelo 1 : 1 - 1

Na de winst vorige week in de hofderby tegen Delden moest Bentelo afgelopen zondag wederom een uitwedstrijd spelen, nu was Losser de gastheer.

Bentelo begon wat angstig aan de wedstrijd en liet het initiatief bij de thuisploeg. Uit het niets kwamen de bezoekers op voorsprong, Thomas Kruders kopte een cornerbal snoeihard tegen de touwen, 0-1. In de 20e minuut werd Bentelo nog een voordeel toegekend. De Losserse spits kreeg binnen 10 seconden tweemaal de gele kaart gepresenteerd als gevolg van aanmerkingen op de leiding waardoor hij kon vertrekken.

Helemaal ongelijk had hij echter niet aangezien hem een zuivere strafschop werd ontnomen. Hierna kreeg Bentelo meer ruimte en ging het ook beter voetballen, enkele goede mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen werden echter niet benut. 10 minuten voor rust was het nu de thuisploeg die uit het niets scoorde.

Een voorzet werd licht getoucheerd en verdween onhoudbaar bij de 2e paal in het doel, 1-1. In de 2e helft probeerde Bentelo het veldoverwicht ook in doelpunten tot uitdrukking te brengen maar hele grote kansen kon het zich niet creëren, Losser bleef daarnaast vanuit de counter gevaarlijk.

In de laatste 10 minuten waren de gasten met alles of niets spel nog dicht bij de overwinning maar de puntendeling mag over 90 minuten terecht worden genoemd. Komende zaterdag speelt Bentelo wederom een uitwedstrijd, nu is in Enschede Phenix de tegenstander.

,,
Vacature: Trainer Bentelo 2 seizoen 2022/2023

12 jul

Vacature: Trainer Bentelo 2 seizoen 2022/2023

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 2, Senioren

VV Bentelo is voor het seizoen 2022/2023 op zoek naar…

Contract met hoofdtrainer Hamoudi ondertekend!

12 jul

Contract met hoofdtrainer Hamoudi ondertekend!

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 1, Senioren

Eind 2021 hebben we al bekend kunnen maken dat Hamoudi…

Onze sponsoren