SV Delden 1 - Bentelo 1 : 2 - 4

Afgelopen zondag moest Bentelo voor de hofderby naar Delden om te proberen de eerste punten van 2015 te pakken.

Bentelo begon furieus aan de wedstrijd en na 2 minuten lag de bal al in het Deldense doel. Remco Baumeister krulde de bal met uiterste precisie langs de paal. Hierna was Bentelo de betere partij, met enkele goede combinaties werden minimaal 3 100% kansen gecreëerd, waaronder een penalty.

In de 35e minuut kwam Delden echter tegen de verhouding langszij. Delden wist wel de toegekende penalty te verzilveren, 1-1. Lang bleef het niet gelijk. Cas Hobert maakte zijn misser vanaf 11-meter goed door de deldense goalie in de 37e minuut te verschalken. Ook in de 2e helft was Bentelo voetballend beter dan Delden, ook hierin kreeg het meerdere 100% kansen en had het de wedstrijd veel eerder moeten beslissen.

Dit duurde echter tot de 88e minuut. Debutant Jacco Ottink leverde een keurige assist af bij Remco Baumeister die eenvoudig de 1-3 binnen schoot. In de blessuretijd maakte Thomas Kruders aan alle onzekerheid een eind met de 1-4. Delden kon tenslotte nog éénmaal profiteren van een onoplettendheid aan Bentelose zijde maar de punten gingen dikverdiend mee naar Bentelo.

Bentelo zal uit deze overwinning vertrouwen moeten tanken voor de volgende uitwedstrijden tegen Losser en Phenix.

,,
Vacature: Trainer Bentelo 2 seizoen 2022/2023

12 jul

Vacature: Trainer Bentelo 2 seizoen 2022/2023

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 2, Senioren

VV Bentelo is voor het seizoen 2022/2023 op zoek naar…

Contract met hoofdtrainer Hamoudi ondertekend!

12 jul

Contract met hoofdtrainer Hamoudi ondertekend!

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 1, Senioren

Eind 2021 hebben we al bekend kunnen maken dat Hamoudi…

Onze sponsoren