Bentelo F3 - Oranje Nassau F10 : 6 - 3

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Oranje Nassau F10 op het programma.

We begonnen goed aan de wedstrijd, we speelden goed samen en kregen al snel een aantal kansen maar de bal wou maar niet in de goal. Eén tegenaanval van Oranje Nassau en een afstandsschot was voor Oranje Nassau genoeg om met 1-0 voor te komen. Het was net of we daardoor nog beter ons best gingen doen en opeens gingen de ballen wel in de goal.

Met rust stonden we voor met 2-1. Na rust hebben we ons beste voetbal laten zien. Zowel in de achterhoede, goed verdedigd en gekeept, als op het middenveld en in de voorhoede, goed samenspel en mooie goals voorin, ging alles volgens het boekje. De eindstand was 6-1. Een duidelijke, terechte overwinning. De leiders van de tegenstander gaven onze mannen (jongens) grote complimenten.

Dat belooft wat voor de volgende wedstrijd: zaterdag 21 maart om 9.30 uur thuis. Jullie komen toch ook kijken naar onze sterren!