Bentelo 1-Sportclub Overdinkel 1 : 1 - 2

Na het debacle van vorige week in Boekelo moest Bentelo zich afgelopen zondag voor eigen publiek revancheren.

Dit leek de ploeg zich duidelijk van bewust en was vanaf de eerste minuut de bovenliggende partij. Met goed combinatievoetbal werden enkele mooie aanvallen op de mat gelegd. Zeer geconcentreerd en met een goede wedstrijdinstelling werd Overdinkel op verschillende vlakken afgetroefd. Het duurde tot de 30e minuut voordat het overwicht ook op het scorebord tot uitdrukking werd gebracht.

Cas Hobert rondde bekwaam af na wederom een mooie aanval. Vlak voor rust was Overdinkel voor de eerste keer gevaarlijk, in een één op één situatie was Rick Velthuis de winnaar. Het begin van de 2e helft was ook nog voor de thuisploeg, zij kregen nog 2 goede mogelijkheden om de wedstrijd in het slot te gooien maar helaas werden deze niet verzilverd.

En op het moment dat je zelf niet scoort doet de tegenstander dit wel. Vanuit het niets liet Michel Krikke zijn kwaliteiten zien. Met minimale tijd en ruimte scoorde hij tweemaal en liet Bentelo verbijsterd achter, 1-2. Wederom een ontzettende dreun voor Bentelo die ondanks de nederlaag het goede spel van het eerste uur moet meenemen naar de komende wedstrijden.

De komende weken moet Bentelo in uitwedstrijden aantreden tegen DTC, Delden, Losser en Phenix.

,,
Vacature: Trainer Bentelo 2 seizoen 2022/2023

12 jul

Vacature: Trainer Bentelo 2 seizoen 2022/2023

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 2, Senioren

VV Bentelo is voor het seizoen 2022/2023 op zoek naar…

Contract met hoofdtrainer Hamoudi ondertekend!

12 jul

Contract met hoofdtrainer Hamoudi ondertekend!

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 1, Senioren

Eind 2021 hebben we al bekend kunnen maken dat Hamoudi…

Onze sponsoren