Bentelo 1 - Buurse 1 : 1 - 4

Als gevolg van de afgelasting in december stond voor Bentelo afgelopen zondag alweer de 1e competitiewedstrijd van 2015 op het programma.

Wetende dat Buurse voor Bentelo altijd een lastige horde is kon de thuisploeg zijn borst natmaken. De bezoekers begonnen ook beter aan de wedstrijd, vanuit standaardsituaties werden zij meerdere malen gevaarlijk voor het bentelose doel. De voorsprong bleef ook niet lang uit, een handsbal op de doellijn werd door de scheidsrechter bestraft met een penalty die door Buurse onhoudbaar werd binnen geschoten.

Bentelo kwam echter snel weer langszij, Michel Vonder schoot een afgeslagen bal onberispelijk tegen de touwen. Hierna was de wedstrijd beter in evenwicht. Van goed voetbal was echter geen sprake maar door een gezonde dosis strijd zat er spanning in de wedstrijd. Ondanks de werklust kon Bentelo zich geen kansen creëren en was Buurse in meerdere situaties iets doortastender. Voor rust kwam Buurse ook nog op voorsprong, de buurser spits was net iets eerder bij de rebound na een vrije trap.

Ook in de 2e helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd maar ook nu kon Bentelo geen vuist maken om de spanning terug te brengen. Buurse maakte in de 65e minuut de beslissende 3-1 waarna de wedstrijd gespeeld was. Dat het uiteindelijk 4-1 werd maakte het erg geflatteerd en voor de thuisploeg extra zuur.

Komende week zal Bentelo haar wonden moeten likken

,
SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren