SVV ?91 1 - Bentelo 1 : 3 - 5

In de laatste uitwedstrijd van 2014 moest Bentelo naar het Enschedese SVV ’91.

Wetende dat deze ploeg de laatste plaats bezet en nog geen punt heeft gepakt deze competitie moest Bentelo zorgen dat onderschatting niet op de loer lag. Bentelo begon daarom goed aan de wedstrijd. Nadat een tweetal kansen nog niet werden verzilverd was Bentelo tussen de 15e en de 30e minuut wel 3 keer succesvol.

Eerst schoot Michel Vonder knap raak waarna ook Derin Karim en Sten Lubberink de uitgespeelde kansen doeltreffend afronden, 0-3. Hierna was de concentratie bij de gasten weg. Een persoonlijke fout zorgde voor de 1-3 ruststand. Toen Michel Vonder in de 55e minuut een vrije trap via de muur binnenschoot, 1-4, dacht Bentelo de buit binnen te hebben.

Dit bleek echter te vroeg geconcludeerd. SVV kwam door 2 onachtzaamheden terug in de wedstrijd en rook zelfs aan het eerste punt van de competitie. Uiteindelijk zorgde de keeper van SVV voor de beslissing in de wedstrijd. Nadat hij Cas Hobert binnen de zestien-meter onregelmentair ten val bracht kon hij vroegtijdig douchen en kon Sten Lubberink de toegekende penalty binnen schieten, 3-5.

Al met al een verdiende overwinning maar kwam deze uiteindelijk te moeizaam tot stand. Komende zondag speelt Bentelo zijn laatste wedstrijd van dit kalenderjaar. Een zeer belangrijke, want Buurse komt naar Bentelo.

Op sportpark de Pol kan Bentelo zeer goede zaken doen om de winterstop met een goed gevoel in te gaan.