Bentelo 1 - UDI 1 : 1 - 1

Afgelopen zondag kwam het Enschedese UDI naar Bentelo. UDI, waar oud-trainer Benno van Weersel trainer is, staat één plaats onder Bentelo en zou graag de plaats van Bentelo overnemen.

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd, met goed combinatiespel was het de bovenliggende partij. Na een goed eerste kwartier kwam ook langzaam UDI beter in de wedstrijd. De eerste kans van de gasten was ook direct raak. De Enschedese spits kon geheel vrijstaand de 0-1 binnen koppen.

Bentelo was hierdoor van slag en speelde in het vervolg van de 1e helft rommelig en kon zich geen echte kansen creëren. Door snel in de 2e helft 1 op 1 te gaan spelen kwamen er al snel 100% kansen maar was de keeper van de bezoekers een grote sta in de weg.

Doordat Bentelo veel risico nam was UDI in de omschakeling af en toe ook gevaarlijk maar bleef het lang 0-1. In de 90e minuut viel toch de verdiende gelijkmaker, vanuit een cornerbal kopte Thomas Kruders de bal onberispelijk achter de Enschedese doelman, 1-1.

Met nog 2 wedstrijden voor de winterstop staat Bentelo op de 5e plaats en zal het beide wedstrijden moeten winnen om na de hervatting nog mee te doen om de prijzen.