Bon Boys 4 - Bentelo 2 : 0 - 5

Op deze zonovergoten zondag in november mochten wij vroeg aantreden tegen de heren van Bon Boys in Haaksbergen.

De start van de wedstrijd was een gelijkwaardige strijd. Hier en daar werd er een speldenprikje uitgedeeld door beide elftallen. Naarmate de eerste helft vorderde kregen we steeds meer de overhand en kwamen de gastheren er steeds minder aan te pas, dit resulteerde dan ook halverwege de eerste helft in de 0 tegen 1 door Willem.

Met deze voorsprong konden we ook aan de thee. Na deze prima gezette thee, mochten we weer verder waar we gebleven waren. Goed voetbal, dat is wat we zagen de 2de helft. Het was dan ook wederom Willem die de score verdubbelde. De gastheren kwamen niet meer onder de druk vandaan door het gretige Bentelo. De doelpunten in het voordeel van Bentelo konden dan ook niet lang uitblijven.
Mark bracht met een van richting veranderd schot de stand op 0 3.

Vlak daarna was het de gouden wissel Nawjeen die nog geen minuut in het veld stond, maar zijn doelpunt er al had in liggen. Het slotakkoord kwam van Martijn met een afstandsschot zette hij de eindstand van 0 5 op het scorebord. Een zeer goede wedstrijd van onze VV.

Op naar volgende week om ook hier onze zegereeks voort te zetten tegen de heren uit Markelo. Om 10 uur word er afgetrapt op sportpark De Pol.

,,
SPELER VAN DE WEEK

31 jan

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Scheidsrechters en geïnteresseerden opgelet: Scheidsrechters Info Avond bij VV Bentelo

17 jan

Scheidsrechters en geïnteresseerden opgelet: Scheidsrechters Info Avond bij VV Bentelo

Door Thijs Nijland

Op donderdag 26 januari organiseert vv Bentelo, in…

Onze sponsoren