Bentelo 1 - Losser 1: 5 - 0

Na de overwinning in de hofderby tegen Delden stond voor Bentelo ook afgelopen zondag een thuiswedstrijd op het programma, ditmaal kwam Losser naar sportpark de Pol.

Zowel voor de bezoekers als voor Bentelo zouden de 3 punten zeer welkom zijn om de aansluiting met de top 4 te behouden. De gastheren hadden deze boodschap het best begrepen, vanaf de 1e minuut zat Bentelo er kort op en was het de bovenliggende partij.

De snelle openingstreffer (5e minuut) van Sten Lubberink was hierbij een enorme steun in de rug. Toen Cas Hobert in de 18e minuut, na een prachtige aanval, ook de 2-0 op het scorebord bracht kon Bentelo wat gas terugnemen. Het laatste kwartier van de 1e helft kwam Losser wat beter in de wedstrijd en was een aantal keer dicht bij de aansluitingstreffer, echter bleef de ruststand 2-0.

Vanaf het begin van de 2e helft probeerde Losser met een extra middenvelder nog wat te forceren maar toen Thomas Broekkamp in de 70e minuut de beslissing, 3-0, op het scorebord bracht was de wedstrijd gespeeld. Hierna liep Bentelo via Sten Lubberink en Cas Hobert nog uit naar een dikverdiende en ruime 5-0 overwinning.

Komende week is er geen programma voor Bentelo waarna op 23 november in Enschede Aramea de tegenstander is.