Witkampers 3 - Bentelo 2: 1-4

Deze zondagochtend mochten we aantreden tegen de Witkampers in Laren.

Aan het eerste kwartier van de wedstrijd te zien hadden we moeite om weer op echt gras te voetballen. Deze matige start benutte de aanvaller van Witkampers optimaal door de 1 tegen 0 binnen te schieten.

Naarmate de eerste helft vorderde begonnen we beter te voetballen. Op een enkele kans van Witkampers na waren we de bovenliggende partij. Mark was met een bekeken kopbal de man die dit veldoverwicht ook op het scorebord kenbaar maakte 1-1, dit was tevens de rust stand.

In de tweede helft bleek maar weer dat er 2 goed spelende ploegen op het veld stonden. Willem wist voor Bentelo de voorsprong te pakken door een 1 op 1 actie schoot hij de 2 1 tegen de netten. Na vele kansen aan bentelosezijde was het wederom Willem die 2 toegekende penalty's optimaal verzilverde en zetten daarbij de eindstand op 1 - 4 en trekken we onze zege reeks weer voort.

Volgende week wacht ons een wedstrijd in de beker, om 11:15 word er afgetrapt tegen en bij Tubantia.