Bentelo 2 - Hengelo 3 : 7 - 2

Na de officiële opening van het nieuwe kunstgrasveld afgelopen vrijdag stond ons vandaag de wedstrijd thuis tegen Hengelo te wachten.

 Al gauw in de eerste helft werd duidelijk dat er maar 1 ploeg wou voetballen en recht had op de 3 punten. We stonden dan ook met een half uur voetballen met 2 0 voor, door 2 prima afstandsschoten van Nawjeen. De enige gevaren van de uitploeg kwamen uit counters, dit resulteerde dan ook vlak voor rust in een onnodig tegendoelpunt.

Na de thee was er weinig aan het spelbeeld, Bentelo voetbalde en Hengelo hield tegen. Na een aantal pogingen om de handbal verdediging van Hengelo uit elkaar te trekken was het wederom Nawjeen die het gaatje vond en de bal achter de Hengelose goalie wist te krijgen, daar bleef het niet bij voor onze Nawjeen een glas heldere Hattrick verder was de stand al ruim verdubbeld naar 5-2.

Tussen door was het de zwager van Kaj die voor Hengelo de tweede binnenschoot. Vlak voor het einde waren we nog 2 keer trefzeker, Willem wist doormiddel van een penalty 6-2 op het scorebord te brengen en Mark zorgde voor het slotakkoord waardoor de eindstand op 7-2 beleef steken.

Zo trekken wij onze reeks zonder puntenverlies weer door, volgende week wacht ons in Laren de heren van Witkampers we gaan weer ons uiterste best doen om ook dan onze zegereeks voort te zetten

,,
SPELER VAN DE WEEK

27 nov

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Agenda jaarvergadering 2023 vrijdag 1 december a.s.

24 nov

Agenda jaarvergadering 2023 vrijdag 1 december a.s.

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd, Senioren

Beste leden, Zoals al eerder aangekondigd is de…

Onze sponsoren