Sportclub Overdinkel 1 - Bentelo 1 : 3 - 1

Na de deceptie vorige week tegen BSC Unisson moest Bentelo afgelopen zondag in Overdinkel aantreden tegen eveneens een degradant van vorig jaar.

Om aansluiting te houden met de bovenste plaatsen moest gewonnen worden echter waren het de gastheren die beter uit de kleedkamer kwamen. Bentelo moest het initiatief aan de thuisploeg laten, wat in de 15e minuut resulteerde in de eerste tegentreffer.

De Overdinkelse spits werd binnen de 16-meter onregelmentair ten val gebracht waarna de penalty ietwat gelukkig binnen werd geschoten. Hierna kwam Bentelo beter in de wedstrijd en waren de teams aan elkaar gewaagd en was de gelijkmaker verdiend te noemen.

Deze viel na 25 minuten van het hoofd van Derin Karim. Bentelo dacht met de gelijke stand te gaan rusten maar een fout in de Bentelose defensie zorgde voor de 2-1 achterstand wat tevens de ruststand zou zijn.

Toen vlak na rust ook nog de 3-1 viel werd het voor Bentelo heel moeilijk om een goed resultaat mee te nemen. Het geloof en de echte overtuiging ontbrak om het Overdinkel nog moeilijk te maken.

Bentelo zal zich de komende week bij elkaar moeten pakken om komend weekend tegen Delden de punten in eigen huis te houden.