Bentelo 1 - BSC Unisson 1 : 3 - 3

In het inhaalweekend stond afgelopen zondag de wedstrijd tegen BSC Unisson op het programma.

Voor Bentelo een zeer belangrijke wedstrijd om aan te haken bij de top van de competitie. De thuisploeg begon ook goed aan de wedstrijd, met een aantal goede mogelijkheden drong het BSC ver terug. In de 17e minuut leverde dit ook de dikverdiende voorsprong op.

Cas Hobert liet met een loepzuiver schot vanaf 20-meter de boekelose goalie kansloos, 1-0. Hierna liet Bentelo de gasten wat meer in de wedstrijd komen. Zonder dat zij echte kansen kregen kropen zij wat meer uit hun schulp. Het was aan de thuisploeg te danken dat de gasten op voorsprong kwamen. Vanuit een 1-0 voorsprong kwam Bentelo net voor en na rust op een 3-1 achterstand.

Elk tegendoelpunt werd door Bentelo op een presenteerblaadje aan de Boekelose spits aangeboden. Hierna ging bij Bentelo toch de knop om en speelde weer het niveau van de 1e 20 minuten. Sten Lubberink en Thomas Broekkamp zorgden voor een 3-3 tussenstand. In het laatste kwartier kreeg Bentelo nog een aantal mogelijkheden om ook de overwinning nog binnen te slepen maar deze kansen werden niet verzilverd. Al met al een teleurstellend resultaat waar Bentelo weinig mee opschiet.

Komende zondag gaat Bentelo naar Overdinkel om te proberen hier 3-punten uit mee te nemen.