De Lutte 1 - Bentelo 1 : 0 - 1

Na de zure nederlaag vorige week tegen Phenix moest Bentelo afgelopen zondag naar De Lutte.

Deze wedstrijd is vroeg in het seizoen al cruciaal voor de doelstellingen die aan het begin van het seizoen gesteld zijn.
Bij een nederlaag zou de achterstand al zeer groot zijn. Bentelo begon zeer geconcentreerd aan de wedstrijd, het liet de gastheren het spel maken en won op eigen helft de belangrijke duels. Lopende de eerste helft kropen de bezoekers wat uit hun schulp en probeerden via aardige combinaties tot kansen te komen.

De grootste kans was voor Sten Lubberink, met een snoeiharde vrije trap raakte hij de kruising. Tot aan de rust werd er echter niet gescoord en waren de teams aan elkaar gewaagd. In de 2e helft brak Bentelo de ban, via een vlot lopende aanval kon Remco Baumeister vanuit de rebound eenvoudig binnen tikken. Hierna werd de wedstrijd wat onvriendelijker met enkele pittige overtredingen.

De scheidrechter, die een uitstekende wedstrijd floot, moest hiervoor eenmaal de rode kaart tonen aan een invaller van De Lutte. De thuisploeg was nog éénmaal dicht bij de gelijkmaker maar de paal bracht redding voor de bentelose defensie. Al met al een zeer belangrijke overwinning voor Bentelo waarmee de aansluiting met de bovenste plaatsen behouden blijft.

In verband met de military in Boekelo zal Bentelo het komende weekend vrij zijn en wordt de wedstrijd tegen BSC Unisson de 19e oktober op sportpark de Pol gespeeld.

,,
Programma Super Sunday bekend!

28 mrt

Programma Super Sunday bekend!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Over 3 weken is het zover: 18 gemotiveerde voetbal…

Verslag HVV Hengelo 1 - VV Bentelo 1

28 mrt

Verslag HVV Hengelo 1 - VV Bentelo 1

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 1

Zondag 24 maart stond de kraker tussen Bentelo en Hengelo…

Onze sponsoren