Wilhelminaschool 2 - Bentelo2 : 2 - 4

Vandaag mochten wij in Hengelo aantreden tegen Wilhelminaschool.

Na een goed begin van beide teams aan deze wedstrijd was het Wilhelminaschool die hun enige kans in de eerste helft verzilverde. Met nog een aantal kansen aan Bentelose kant gingen we met een achterstand de rust in. De tweede helft kwamen we goed uit de startblokken, dit resulteerde al gauw in 1 tegen 1 door Mark.

Het was gaandeweg de tweede helft eenrichtingsverkeer naar het doel van Wilhelminaschool. Na een aantal goede kansen was het Willem die de goed keepende goalie van de gasten wist te verschalken. Direct in de nastoot was het Wilhelminaschool met het antwoord en schoot de 2-2 binnen.

Het was Patrick die met een hard afstandsschot Bentelo weer op versprong zette. Willem deed de deur dicht voor de gastheren uit Hengelo met een prima doelpunt zette hij 2 tegen 4 op het ontbrekende scorebord. Een goede wedstrijd van beide partijen, maar Bentelo trok aan het langste eind.

Volgende week mogen we weer aantreden op sportpark de Pol, om 10 uur ontvangen wij dan de rood witten van Buurse.