Bentelo 1 - Phenix 1 : 2 - 3

Na het vrije weekend moest Bentelo afgelopen zondag aantreden tegen Phenix uit Enschede.

Zij hadden beide wedstrijden gewonnen en kwamen met vertrouwen naar Bentelo. De thuisploeg begon de wedstrijd nog redelijk aan de wedstrijd. Phenix liet Bentelo het spel maken en probeerde door middel van de counter tot kansen te komen. Naarmate de 1e helft vorderde werd het spel van Bentelo er niet beter op, Phenix rook haar kansen en sloeg in het laatste kwartier van de 1e helft genadeloos toe.

Twee persoonlijke fouten zorgden ervoor dat Bentelo met een 0-2 achterstand de rust inging. Bentelo moest in de tweede helft risico’s nemen en kreeg na 30 seconden de ideale mogelijkheid voor de aansluitingstreffer. Op de doellijn werd de bal gekeerd door een Phenix verdediger.

De aansluitingstreffer kwam er uiteindelijk toch, in de 60e minuut was Thomas Broekkamp er als de kippen bij om een rebound binnen te tikken. Hierna kreeg de thuisploeg een aantal goede mogelijkheden op gelijkmaker die uiteindelijk door Maarten Smit ook daadwerkelijk op het scorebord werd gebracht.

Echter lang duurde deze gelijke stand niet. Door wederom een persoonlijke fout kon Phenix binnen een minuut weer op voorsprong komen, 2-3. Dit zou tevens de eindstand blijken. Al met al een onnodige nederlaag waar een gelijkspel het meest verdiend was geweest.

Naast het verlies was ook het uitvallen van Vincent Roelofs, met een waarschijnlijk zware knieblessure, een erge smet op de wedstrijd.

,,
Gerrit Nijland benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

26 apr

Gerrit Nijland benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd, Senioren

Vanochtend is Gerrit Nijland, tijdens de lintjesregen…

SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Onze sponsoren