Bentelo 2 - BSC Unisson 2 : 2 - 0

Vandaag mochten wij na 6 weken voorbereiding aantreden tegen de gastheren uit Boekelo.

Op het nieuwe kunstgras van Bentelo werd er om 10 uur afgetrapt voor de eerste wedstrijd van het seizoen.
Na een uitstekende openingsfase stond na 2 minuten voetballen al de 1 tegen 0 op het scorebord, een strakke voor zet van Kaj werd hard achter de keeper geschoten door Vincent.

Met veel balbezit en prima samenspel creëerden we nog een aantal kansen helaas werden deze niet benut tot vlak voor rust wederom Kaj een strakke voorzet gaf en daar onze linkshalf Vincent weer was om hem binnen te schieten.
Met 2 0 konden we rustig aan de thee.

De tweede helft is het spelbeeld weinig veranderd. Het balbezit en de kansen waren voor bentelo, op de 2 kleine kansen na voor de gastheren. Helaas konden we de voorsprong niet uitbreiden en stond er na 90 min. 2 - 0 op het scorebord.
Al met al een prima opening van het seizoen.

Volgende week staat ons de derby te wachten, om kwart voor 11 word er afgetrapt in Hengevelde.