V.V. Twenthe 2 - Bentelo 2 : 2 - 1

Na 19 overwinningen, één nederlaag en één gelijkspel stond de slotronde van de competitie op het programma.

Één punt moest worden gepakt tegen de nummer twee Twenthe om het kampioenschap veilig te stellen. Onder het toeziend oog van veel blauw witte supporters ontstond een spannende partij voetbal waarbij de gastheren in eerste instantie de gevaarlijkste van de twee bleek.

Na de openingsfase leken we wat controle over de wedstrijd te krijgen, echter kwamen de Gorenaren op voorsprong na een defensieve fout. Niet snel daarna wist Jelle na een razendsnelle sprint op aangeven van Derin de 1-1 aan te tekenen. Gedurende de tweede helft leken de krachten bij de thuisspelende ploeg weg te vloeien en werden de uitvallen van hen steeds spaarzamer. Een vrije trap die werd voorgezet bracht echter verandering in dit spelbeeld.

Die voorzet werd door iedereen gemist en belande met enig geluk in het doel. Na deze domper ontstond een rommelig slot van de partij waarbij we niet meer tot scoren kwamen.

Door deze nederlaag zijn we genoodzaakt om nogmaals naar Goor af te reizen voor een beslissingswedstrijd tegen dezelfde tegenstander. Inzet: het kampioenschap.

,
SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren