WVV 3 - Bentelo 2 : 1 - 4

Na de verliespartij in de vorige wedstrijd was het voor het tweede zaak om de draad weer op te pakken in de derby tegen WVV.

Na een gecontroleerde openingsfase werden de groen gelen in de wedstrijd geholpen door simpel balverlies waarna de spits van WVV de 1-0 kon aantekenen. Direct daarna trok de sterk spelende Derin het spel meer naar zich toe en wist hij in de twee situaties die volgden de keeper van WVV te verschalken.

Na de 1-2 volgde direct een goede mogelijkheid voor Derin om een hattrick aan te tekenen, helaas was dit vandaag niet aan hem besteed. Na de rustpauze volgden twee overtredingen van WVV die tot een strafschop konden leiden, één hiervan werd ook daadwerkelijk gegeven door de Hengeveldse leidsman.

Dit buitenkansje werd benut door Mark waardoor de wedstrijd beslist leek. WVV kreeg nog een uitgelezen mogelijkheid om nog tot scoren te komen via een vrije trap op 7 meter van het doel, maar uiteindelijk wist alleen Kaj nog een doelpunt te maken waardoor we met 1-4 wonnen in Hengevelde.

Volgende week staat de laatste wedstrijd van de competitie op het programma. We gaan, met drie punten voorsprong op zak, op bezoek bij de nummer 2 Twenthe Goor. Bij een overwinning of gelijkspel zullen we bovenaan eindigen in de competitie.

Bij een eventuele nederlaag zal een beslissingsduel volgen tegen dezelfde tegenstander.

,,
SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren