Bentelo 1 - Hengelo 1 : 2 - 5

In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen moest Bentelo zich definitief veilig spelen tegen Hengelo. Wanneer één punt gepakt zou worden bleef Bentelo ook komend jaar vierde-klasser.

In het begin van de wedstrijd kwam de thuisploeg op rozen te zitten. Vincent Roelofs kon na 10 minuten spelen de bal geheel vrijstaand binnen schuiven, 1-0. In het vervolg van de 1e helft liet Bentelo het initiatief aan de gasten en zat het op eigen helft kort om de bal te veroveren, de gasten konden hierdoor niet gevaarlijk worden.

Aan het eind van de 1e helft kregen beide teams nog een levensgrote kans maar gescoord werd er niet meer. De 2e helft begon desastreus voor Bentelo. Het gehele team zakte door de ondergrens en binnen 15 minuten was de voorsprong vervlogen en stond de thuisploeg met 3-1 achter. Bentelo probeerde de zaken nog te repareren maar de echte overtuiging hierbij ontbrak.

Uiteindelijk zou Hengelo de wedstrijd zakelijk uitspelen en met een 5-2 overwinning huiswaarts keren. Door de uitslagen op de andere velden werd duidelijk dat het seizoen voor Bentelo nog een staartje krijgt in de nacompetitie. Bentelo strijdt in de nacompetitie voor handhaving in de 4e klasse in een tweeluik tegen sv Almelo.

Komende zondag (18-5) zal in Almelo de 1e wedstrijd gespeeld worden waarna op de 25e mei in Bentelo de return gespeeld wordt.