Bentelo 2- Markelo 3 : 1-2

Afgelopen zondag kwam er in speelronde 20 een einde aan de ongeslagen status van het tweede dit seizoen.

In de wedstrijd tegen Markelo was de eerste kans voor ons maar een één op één situatie met de doelman werd niet doeltreffend afgerond. Vervolgens keken we binnen 10 minuten tegen een 0-2 achterstand aan.

De 1-0 volgde na de enige goede aanval van de bezoekers, de 2-0 was een zondagsschot die binnenkant kruising binnen viel. Na deze tegenvallers namen de Benteloërs het heft in handen en volgden 5 opgelegde kansen in het eerste bedrijf, echter werd er maar één benut door Jelle na een afgemeten voorzet van Kaj.

Waar een stormachtige tweede helft werd verwacht van Bentelose zijde, kon het tweede niet meer doordrukken. Hierdoor bleef de 1-2 voorsprong voor de noeste arbeiders uit Markelo op het scorebord staan.

Toen in de absolute slotfase de enige grote kans van de tweede helft door ons werd gemist konden de Markeloërs de punten inpakken. Over twee weken spelen we onze volgende finale tegen de noabers uit Hengevelde.