Bentelo 1 - Twenthe 1 : 0-2

Afgelopen zondag stond voor Bentelo de derby tegen Twenthe op het programma.

Voor beide teams een belangrijke wedstrijd voor zowel de 3e periode als voor nacompetitievoetbal. Op het drassige veld was het de thuisploeg die scherper begon, met een gezonde dosis inzet werden de gorenaren direct onder druk gezet. Uitgespeelde kansen konden beide teams de eerste fase van de wedstrijd niet creëren.

De inzet en het fanatisme aan Bentelo zijde ging volgens de goed leidende scheidsrechter af en toe over het randje met enkele gele kaarten tot gevolg. Helaas was het Michel Vonder die deze kaart tweemaal te zien kreeg en na 20 minuten kon douchen.

Ook met 10 man was Bentelo niet de mindere en bleef tot de rust eenvoudig op de been. De tweede helft was de thuisploeg wederom minimaal gelijkwaardig en gaf met een man minder geen grote kansen weg. De beste kans was zelfs voor Bentelo.

In de 75e minuut mocht Sten Lubberink aanleggen vanaf 11-meter maar deze uitgelezen mogelijkheid werd door de goorse goalie gestopt. Hierna vloeiden de krachten langzaam weg uit het Bentelose elftal, Twenthe maakte hier dankbaar gebruik van en scoorde in de laatste 6 minuten tweemaal.

Al met al een zure nederlaag waar een gelijkspel minimaal verdiend was geweest. Met nog twee wedstrijden (uit bij NEO, thuis tegen Hengelo) zal Bentelo de bittere nasmaak van deze wedstrijd moeten wegspelen.

,,
SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren