NEO 1 - Bentelo 1 : 2 -1

In de laatste uitwedstrijd van het seizoen moest Bentelo afgelopen zondag naar het Bornse NEO.
De gastheren strijden nog volop voor promotie naar de 3e klasse terwijl Bentelo nog 1 punt nodig heeft voor een zekere handhaving.

In het begin van de wedstrijd tasten beide ploegen wat af en werd veelal de lange bal gehanteerd. Naarmate de 1e helft vorderde kregen de bezoekers langzaam het besef dat zij absoluut niet minder waren en met een gezonde dosis werklust kwamen zij er een aantal keer gevaarlijk uit. In de 25e minuut namen de bezoekers ook een voorsprong, Sten Lubberink rondde een uitgelezen mogelijkheid knap af.

Snel na de openingstreffer kreeg Bentelo de ideale gelegenheid de voorsprong te verdubbelen maar de bal verdween aan de verkeerde kant van de paal. Net voor het verstrijken van de 1e helft kwamen de bornenaren op gelijke hoogte, een vrije trap werd verwoestend binnen geschoten.

Na de thee kwam er een heel ander Bentelo uit de kleedkamer, de gelijkmaker net voor rust had een beste domper teweeggebracht. Alsof dat nog niet genoeg was kwam NEO binnen 10 minuten na rust ook nog op voorsprong, 2-1. Bentelo probeerde hierna nog wel wat te forceren voor een gelijkspel maar de echte overtuiging die in de 1e helft wel aanwezig was ontbrak in de tweede.

Ook een slotoffensiefje leverde niet het gewenste resultaat op. Bentelo zal daarom komende zondag thuis nog een punt moeten pakken om niet afhankelijk te zijn van andere uitslagen. Wij roepen daarom alle supporters op voor de laatste thuiswedstrijd om ons dit seizoen nog eenmaal te steunen om ook volgend seizoen in de 4e klasse te mogen acteren.