Bentelo 2 - Bon Boys 4 : 6-2

Op wat normaal een trainingsavond zou zijn voor het tweede stond voor de mannen van trainer Wim Peters de inhaalwedstrijd tegen Bon Boys op het programma.

Na een redelijke openingsfase waarbij de 1-0 aangetekend had moeten worden, namen de bezoekers brutaal de leiding via een ongelukkig eigen (ster)doelpunt van Kevin. Hierna was de balans even ver te zoeken bij het tweede en wist de snelle aanvaller van Bon Boys ook nog de 0-2 aan te tekenen. Na een rommelige periode pakten we de draad weer op en nadat eerst een doelpunt werd afgekeurd volgde uit een kluts situatie de aansluitingstreffer via Derin. Na de thee was het wachten op de gelijkmaker die uiteindelijk na 10 minuten viel.

Een lucky treffer van Mark (corner viel door misverstand binnen) leidde een ware doelpuntenregen in. Binnen 5 minuten scoorden we nog tweemaal en in de slotfase scoorden we ook nog tweemaal (treffers Jelle 3x Derin 1x) waardoor er uiteindelijk nog een ruime overwinning op het scorebord kwam.

Door deze overwinning is het kampioenschap binnen handbereik gekomen. Met nog drie wedstrijden op het programma is de voorsprong op de nummer twee opgelopen tot zes punten! Echter staan wedstrijden tegen de nummer 4 Markelo (thuis), een uitwedwedstrijd bij WVV, en de uitwedstrijd tegen nummer 2 (Twenthe Goor) nog op het programma.

Bentelo 2 zal nog vol gas moeten geven om niet zoals de afgelopen drie seizoenen op de tweede plaats te eindigen. Echter zal bij een overwinning tegen Markelo op zondag 26 april en puntverlies van Twenthe Goor de eerste plaats al een zekerheid zijn! Al met al: we hebben nog niets, maar staan er goed voor!