Bentelo 1 - Hector 1 : 1-0

Na de mooie overwinning vorige week in Holten kon Bentelo zich afgelopen zondag zo goed als zeker veilig spelen in de hofderby tegen het goorse Hector.

In de wetenschap dat de uitwedstrijd onterecht was verloren en er voor Bentelo wat op het spel stond was er voor de gastheren genoeg om voor te strijden. Bentelo begon ook furieus aan de wedstrijd, binnen 2 minuten lag de bal al in het goorse netje. Een cornerbal werd door Thomas Kruders feilloos binnen gekopt.

Bentelo consolideerde in het vervolg van de eerste helft de wedstrijd, met een paar kleine mogelijkheden had de voorsprong voor rust uitgebreid kunnen worden maar de snelle 1-0 stond ook tijdens de rust op het scorebord. Hector stelde hier in de 1e helft bitter weinig tegenover.

Het begin van de 2e helft was ook de thuisploeg de bovenliggende partij, zonder groots te spelen bleef de voorsprong eenvoudig overeind. Lopende de 2e helft kropen de bezoekers wat meer uit hun schulp maar echte overtuiging ontbrak hierbij. Bentelo pakt hierdoor hele belangrijke punten waardoor directe handhaving nagenoeg zeker is gesteld.

Daarnaast doen de benteloërs nog goed mee in de 3e periode, in de week na pasen staat hiervoor de belangrijke wedstrijd tegen directe concurrent Twenthe Goor op het programma. Mochten de mannen van Peter Nuchelmans ook deze wedstrijd weten te winnen kan er echt worden toegewerkt naar het toetje van de competitie!!