TVO 2 - Bentelo 2 : 1 - 2

Afgelopen zondag stond in de vierde klasse reserve de derby tussen de nummers drie en één op het programma, TVO vs Bentelo. Al snel bleek de Beckumse formatie een geduchte tegenstander die met name vanuit de omschakeling de gevaarlijkste van beide teams was in de eerste helft.

Na een rommelige openingsfase leken we de wedstrijd onder controle te krijgen, echter wisten de gastheren juist op dat moment de score te openen via een fantastisch afstandsschot. Hierna volgden een tweetal mogelijkheden voor de TVO’ers om de score te verdubbelen, gelukkig stond Dustin hierbij op zijn post.

Het lichte veldoverwicht van het tweede werd nog voor rust uitgedrukt in de score via een vrije trap van Mark die door Derin werd binnengewerkt. Na de verplichte rustpauze lieten de Beckummers direct een goede mogelijkheid liggen om weer op voorsprong te komen.

Vrijwel direct daarna viel in de 55e minuut het doelpunt aan de andere/goede kant. Een voorzet van Jelle belande bij Mark die dit buitenkansje tegen de touwen schoot. In het verdere verloop van de tweede helft bleek dit de genade klap te zijn.

De resterende 35 minuten speelden zich met name op het middenveld af waarbij wij nog enkele keren de kans kregen om de score verder uit te bouwen. Al met al een bevochten en zeer belangrijke overwinning voor Bentelo 2. A.s. donderdag spelen we de volgende finale thuis tegen Bon Boys!

,,
SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren