Bentelo 1 - Sp. Lochem 1 : 1 - 2

Na 3 overwinningen op rij en een mooie 7e plaats moest afgelopen zondag aangetreden worden tegen Sportclub Lochem op sportpark de Pol.

Wetende dat Lochem de laatste weken meerdere punten liet liggen had Bentelo vertrouwen in een goed resultaat. Het waren echter de bezoekers die beter uit de kleedkamer kwamen. Met veel druk en balbezit waren de 1e minuten voor Lochem. Op dat moment tegen de verhouding in kwam Bentelo op 1-0, na een snelle uitbraak zorgde Thomas Broekkamp op subtiele wijze voor de voorsprong voor de gastheren.

Deze voorsprong zorgde bij de thuisploeg voor vleugels, Bentelo kwam beter in de wedstrijd en wist een Lochem ver van het doel te houden. Tot de rust had Bentelo de score kunnen verdubbelen als de scheidsrechter 2 loepzuivere penalty’s had toegekend, zelfs lochemse supporters stonden perplex over het feit dat de leidsman niet naar de stip wees.

Het begin van de tweede helft was nog voor de thuisploeg en had het een tweetal mogelijkheden om een grotere voorsprong op het scorebord te plaatsen. Naarmate de 2e helft vorderde zorgden de gasten echter voor meer druk en moest Bentelo achteruit. Lang hield Bentelo stand maar kort voor het einde capituleerde de thuisploeg.

In de 82e minuut werd een lucky voorzet uit de rebound binnen gekopt en in de 2e minuut van de blessuretijd werd een defensieve fout aan bentelose zijde afgestraft, 1-2. Een hele zure nederlaag waar Bentelo minimaal een punt had verdiend!

Met een vrije zondag in het vooruitzicht zal over 2 weken de bittere nasmaak moeten worden weggespeeld in en tegen Holten, een ploeg die na de nog niet verloor.