Bentelo 1 - Wilhelminaschool 1 : 2-0

Na de mooie overwinning in Goor op GFC en tussendoor het carnavalsweekend kwam afgelopen zondag “de School” naar sportpark de Pol. Wetende dat in de staart van de ranglijst alles dicht bij elkaar staat zouden de punten zeer welkom zijn voor de benteloërs. De gastheren waren zich dat terdege bewust en beginnen scherper aan de wedstrijd dan de bezoekers. Na 8 minuten wordt dit overwicht bij de eerste mogelijkheid ook direct omgezet in een doelpunt. Sten Lubberink kopt de bal, vanuit een cornerbal, snoeihard tegen de touwen.

Bentelo zit hiermee op rozen en laat Wilhelminaschool het spel proberen te maken. Zij hanteren hiervoor veel de lange bal die meermaals een prooi is voor de laatste linie van Bentelo. Op slag van rust verdubbeld Bentelo de marge, wederom vanuit een cornerbal is het nu Vincent Roelofs die vanuit de draai de bal binnen schiet.

Een verdiende voorsprong voor het team dat met meer geloof en inzet speelt dan de bezoekers. De tweede helft liet eenzelfde spelbeeld zien, Bentelo bleef zeer geconcentreerd en gaf niets weg. Door zelf nog een aantal goede mogelijkheden te creëren had de score hoger uit kunnen vallen. Gescoord werd er echter niet maar waardoor Bentelo de zeer belangrijke punten in eigen huis houdt.

Hierdoor stijgt Bentelo weer een plaats op de ranglijst en komt steeds dichter bij directe handhaving. Een smet op deze sportieve wedstrijd was het opstootje tussen de bentelose grensrechter en een aantal Hengelose spelers, hierdoor moest de spelverdeler van Wilhelminaschool vroegtijdig de kleedkamer opzoeken.

Komende zondag staat de belangrijke wedstrijd tegen directe concurrent Bornerbroek op het programma.
Zij zullen zich willen revancheren voor de afstraffing tegen Holten waardoor Bentelo op zijn hoede zal moeten zijn!

,,
SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren