• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op vrijdag 15 december 2017

Voorbeschouwing Bentelo 1 – TVO 1

Bentelo krijgt zondag de Noabers uit Beckum op bezoek. De wedstrijd tegen TVO is de laatste van dit kalenderjaar, een derby die door de Blauw-Witten gewonnen moet worden.

TVO vinden we na 9 gespeelde wedstrijden terug op plaats 10 van de ranglijst. Een plek die aan het eind van dit seizoen rechtstreekse handhaving betekend. Dit is voor de Beckumers ook de doelstelling dit seizoen. Misschien had er wel wat meer ingezeten als Danny Ottink de beschikking zou hebben gehad over een compleet fitte selectie. De trainer mist namelijk het hele seizoen al zijn topscorer Jorn van Laar. Ook moest oudgediende, Barrillet Ottink onlangs worden opgetrommeld. Dat de ploeg echter nog over voldoende kwaliteiten beschikt, laten de resultaten tegen onder meer BSC Unisson en WVV wel zien.

Bentelo zocht afgelopen dinsdag het overdekte speedsoccer centrum in Enschede op, vanwege de besneeuwde velden. De Zwart-Witte formatie uit Beckum had eenzelfde plan, ware het niet dat ze vergeten waren om de boel te reserveren. Waar de ploeg van trainer Wim Peters zich behoorlijk in het zweet wist te werken gingen de TVO’ers ongeschonden huiswaarts.

De wedstrijden Bentelo-TVO zijn een garantie voor veel passie en strijd. Zondag mogen we hetzelfde verwachten. De winnaar sluit aan bij de middenmoot, de verliezer kan zomaar eens de aansluiting missen en zich bij de onderste ploegen moeten melden.

We zien jullie graag op deze laatste voetbal-zondag van het jaar!

vv Bentelo - TVO
14:00u, Sportpark de Pol
Scheidsrechter is: dhr. Kel

Speler van de week is: Jesse ter Doest

 

Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

30 sep

Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

Door Thijs Nijland

In de 78 jarige historie van VV Bentelo zijn er al…

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

26 sep

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

Leden van de Club van 100, jeugdbestuur, leiders en…

Onze sponsoren