Bentelo 2 - HSC 5 : 3-0

Afgelopen zondag hervatte Bentelo 2 de competitie tegen middenmoter HSC. Na een gelijk opgaande openingsfase ontstond er een veldoverwicht voor de blauwhemden, maar HSC kon af en toe vanuit de omschakeling gevaarlijk worden.

Na een half uur kwamen we terecht op voorsprong nadat Lars via een “gekraakt” afstandsschot het net wist te vindenna een vlot lopende aanval. In het tweede bedrijf werden de uitvallen van HSC spaarzamer en controleerden we de wedstrijd.

In de 60e minuut werd het duel definitief beslist op een ietwat gelukkige manier. De harde wind promoveerde een voorzet van Thomas tot een doelpunt. Diezelfde Thomas wist in de 85e minuut de eindstand op 3-0 te bepalen door een mooie lob over de keeper van HSC.

Al met al een belangrijke overwinning in een verder sportief verlopen duel met de bezoekers uit Haaksbergen.