Bentelo 1 - Buurse 1 : 2 - 3

In de eerste thuiswedstrijd na de winterstop kwam Buurse naar sportpark de Pol. Voor beiden een zeer belangrijke wedstrijd in de strijd om de onderste plaatsen. Bentelo begon geweldig aan de wedstrijd, zonder één kans te creëren stond de thuisploeg al met 2-0 voor. Na 50 seconden werd een ongelukkige handsbal aan buurser zijde bestraft met een penalty die door Michel Vonder werd binnengeschoten.

Na 9 minuten werd de score vanuit een vrije trap door wederom Michel verdubbeld. Bentelo zat op rozen en had het gevoel dat het niet meer mis kon gaan echter vergat de thuisploeg te voetballen en gaf de wedstrijd volledig uit handen. Nog voor rust kwam Buurse langszij, 2-2. De tweede helft was vanuit Bentelo zijde nog dramatischer.

Na een bal op de lat en een vrije kopkans voor Bentelo was Buurse scherper, allerter en koelbloediger. Bij zowel Bentelo als Buurse konden mensen vroegtijdig douchen, eerst was het de spits van Buurse die met 2x geel naar de kleedkamer werd gezonden waarna bij Bentelo

Thomas Kruders (direct rood) en Rick Bonke (2x geel) ook eerder konden douchen. Buurse profiteerde en schoot zich naar de overwinning. Een terechte nederlaag voor de thuisploeg die de komende week de rug moet rechten om komende zondag tegen TVO zich te revancheren voor de schandelijke presentatie van afgelopen zondag.

,
Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

30 sep

Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

Door Thijs Nijland

In de 78 jarige historie van VV Bentelo zijn er al…

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

26 sep

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

Leden van de Club van 100, jeugdbestuur, leiders en…

Onze sponsoren