Sv Enter 1 - Bentelo 1 : 1-1

Afgelopen zondag stond voor Bentelo de belangrijke wedstrijd tegen Enter op het programma. De gastheren hadden 2 punten minder en zouden bij een goed resultaat van Bentelo onder ons blijven. Bentelo begon furieus, binnen 4 minuten lag de bal er al in. Een prachtige aanval werd, op aangeven van Remco Baumeister, door Cas Hobert goed binnen geschoten.

Het aanvallende offensief ging nog niet liggen. Bentelo creëerde hierna nog minimaal 2 goede mogelijkheden om de score uit te breiden, helaas bleef het in deze periode 0-1. Na 20 minuten kwamen de gastheren beter in de wedstrijd. Met de wind in de rug kregen zij een aantal halve mogelijkheden.

Voor rust zou de stand ook gelijk worden getrokken. In de omschakeling was het wijfelend optreden van bentelose zijde waardoor de oud Heracles speler Sander Weenk de gelijkmaker kon noteren, ruststand 1-1.

Het begin van de tweede helft was ook voor de gasten. Bentelo kwam wederom goed de kleedkamer uit en kreeg een paar goede kansen. Maar net als in de 1e helft namen Enter langzaam het initiatief over en moest Bentelo verder terug. Hele grote kansen kregen zij hieruit echter niet.

Uiteindelijk zou de ruststand ook de eindstand blijken. Al met al een terecht resultaat waarmee Bentelo het meest tevreden zal zijn. Komende weken staan voor Bentelo wederom belangrijke wedstrijden op de rol. Eerst komt Buurse naar sportpark de Pol, waarna we ook de buren uit Beckum ontvangen in Bentelo.

,,
Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

30 sep

Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

Door Thijs Nijland

In de 78 jarige historie van VV Bentelo zijn er al…

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

26 sep

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

Leden van de Club van 100, jeugdbestuur, leiders en…

Onze sponsoren