Bon Boys 1 - Bentelo 1 : 1-1

In de eerste wedstrijd na de winterstop had Bentelo direct een hele uitdaging. Op bezoek bij de koploper moest het goede gevoel na de oefenwedstrijden worden doorgetrokken tegen de koploper uit Haaksbergen.
In de heenwedstrijd kon Bentelo lang mee maar moest het uiteindelijk zijn meerdere erkennen. Afgelopen zondag waren ook de gastheren in het begin van de wedstrijd voetballend de bovenliggende partij.

Hele grote kansen kregen zij hieruit niet maar de meeste dreiging kwam van Haaksbergse zijde. In de 20e minuut werd de ban gebroken. Uit een corner kwam de bal gelukkig voor de voeten van de spits die met dit buitenkansje wel raad wist,
1-0. Bentelo raakte niet van slag en zat fel in de duels en kreeg steeds meer mogelijkheden om voetballend mee te komen. Kort voor rust waren de bezoekers dicht bij de gelijkmaker.

Een scrimmage voor het Bon Boys doel zorgde voor 3 mogelijkheden voor de bentelose aanval, helaas voor Bentelo bleef de 1-0 tijdens de rust op het scorebord staan. Het eerste halfuur van de 2e helft was Bentelo de bovenliggende partij.
Met goed combinatievoetbal en felle duels bij balverlies zorgden ervoor dat de gelijkmaker verdiend is te noemen.

Michel Vonder schoot vanaf 18 meter prachtig raak. Hierna had Bentelo een aantal mogelijkheden om op voorsprong te komen maar de precisie ontbrak bij de afronding. In de laatste 10 minuten kroop Bentelo nog 2 keer door het oog van de naald maar de puntendeling was na 90 minuten een terechte weergave van het geleverde spel.

Bentelo zal deze opsteker mee moeten nemen naar komende zondag waar Bentelo Buurse verwelkomt op sportpark de Pol.