• Door V.V. Bentelo
  • Geplaats op maandag 2 december 2013

E3 Kampioen

Zaterdag stond de laatste wedstrijd van deze halve competitie op de agenda voor E3. De jongens van E3 stonden op drie punten afstand van de ongeslagen nummer 1…Achilles 12. En dát was hun tegenstander deze zaterdag. Een echte kampioenswedstrijd dus.

Omdat Achilles tot nu toe met zeer ruime cijfers alle wedstrijden had gewonnen, zou het een zware klus worden om ze te verslaan…maar als dat zou lukken was het kampioenschap van onze eigen E3 een feit… Na een peptalk van de leiders gingen ze als een echt team de strijd aan en dit resulteerde al snel in een 0-1 voorsprong voor ons eigen E3. Achilles toonde veel verzet en de 1-1 volgde snel; dat was dan ook de ruststand.

De koppies van onze heren bleven overeind, vechtlust werd getoond, mooie ballen langs de zijkant, goed samenspel en heel goed keeperswerk! Het werd 1-2, 1-3, 1-4…..wat een spannende strijd, aangemoedigd door de trouwe supporters leek het toch echt mogelijk! Achilles was nog niet uit het veld geslagen en kwam terug tot een 2-4.

Maar door goed te blijven samenspelen én verdedigen heeft E3 toch het kampioenschap mee naar Bentelo gebracht! Op de Pol was er friet, drinken én een beker waarna er met de brandweerwagen nog een ereronde door Bentelo werd gemaakt.

Jorn, Rinse, Sem, Jelte, Cas, Sep, Tim en Thies gefeliciteerd met deze topprestatie: dat hebben jullie echt samen, mét elkaar bereikt! Top!

Het 7e pakt overtuigend BNB

16 sep

Het 7e pakt overtuigend BNB

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Na 3 speelrondes wist Bentelo 7, door een 2-1 overwinning…

Stem op VV Bentelo bij de Rabo ClubSupport

10 sep

Stem op VV Bentelo bij de Rabo ClubSupport

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd, Senioren

We zijn van plan om onze jeugd en senioren trainers…

Onze sponsoren