Bentelo 2 - WVV?34 3 : 4 - 1

Afgelopen zondag speelden we tegen de hekkensluiter van onze competitie, de noabers uit Hengevelde kwamen op bezoek op sportcomplex de Pol. De eerste helft beperkte WVV zich grotendeels tot verdedigen en controleerden wij de wedstrijd zonder regelmatig gevaarlijk te worden.

Na 20 minuten leidde het veldoverwicht wek tot de openingstreffer via Thomas die een voorzet van Kaj wist af te ronden. Tot aan de thee kabbelde de wedstrijd wat voort en scoorden we in de blessuretijd de belangrijke 2-0 via Cas, die de maand december wist te openen met een doelpunt waar dit eind Movember niet meer lukte.

Na rust gooide WVV er een tandje bij en ontstond er een faire maar mannelijke pot voetbal. Waar wij de kansen onbenut lieten om de wedstrijd definitief te beslissen kwam Hengevelde in de 75e minuut terug in de wedstrijd doordat de spits van WVV onze achterhoede en keeper verschalkte. Deze wake up call was voor invaller Willem, teruggekeerd van een blessure, het seintje om de turbo aan te zetten.

Tweemaal was hij de verdediging van de bezoekers te snel af en scoorde hij en Mark waardoor we uiteindelijk wonnen met 4-1.