Bentelo 2 - HSC 5 (Beker) : 3-3

In de tweede ronde van de beker speelden we afgelopen zondag tegen HSC, een ploeg die we in de competitie al troffen en met 6-0 versloegen. Deze wedstrijd zou uiteindelijk geen walk over worden, iets waar het tot de 40e minuut wel op leek te gaan uitdraaien.

De eerste helft speelden we een aardige wedstrijd en na 20 minuten volgde de openingstreffer via Mart. Al snel volgde de gelijkmaker nadat een voorzet van de Haaksbergenaren werd doorgekopt door onze verdediging waarna de spits van HSC kon scoren.  Daarna trokken we de wedstrijd naar ons toe en twee treffers (via Mart en Derin) zorgden voor een onbezorgd verloop van de eerste helft.  Vlak voor rust scoorden de Haaksbergenaren echter de aansluitingstreffer waarna het toch nog een wedstrijd beloofde te worden.

Dit werd ook duidelijk in het tweede bedrijf. Een slechte tweede helft van onze kant resulteerde in de terechte gelijkmaker voor de bezoekers. Penalty’s moesten uiteindelijk de beslissing brengen in deze bekerronde. Dustin pakte twee penaltys en doordat ook nog één strafschop door HSC werd naast geschoten, bekerden we toch verder richting de kwartfinale.