Hector 1 - Bentelo 1 : 3-1

In het nieuwe tenue moest Bentelo afgelopen zondag naar Goor voor de derby tegen Hector. Op een goed bespeelbaar veld had Bentelo in het begin van de wedstrijd het meeste balbezit en kon het een paar kleine mogelijkheden creëren. Ondanks het veldoverwicht was het Hector dat de score opende, 1-0. Bentelo was hierdoor wat van slag en vergat in het vervolg van de 1e helft te blijven voetballen.

Een extra domper ontstond in de 40e minuut toen de aanvaller van de goorse club vanaf de 16 geheel vrij kon inschieten. Ruststand; 2-0. Ondanks de achterstand was er wel degelijk wat te halen en geloofde Bentelo hier de gehele 2e helft in.
Nadat Michel Vonder de lat raakte scoorde Jelle Rupert vanaf de rand 16 op prachtige wijze de aansluitingstreffer. Hierna zette Bentelo flink druk op de goorse achterhoede waardoor de gastheren niet meer over de middellijn kwamen.

In de 75e minuut leek Jelle Rupert ook de gelijkmaker te maken maar een zeer discutabel buitenspelsignaal zorgde ervoor dat de goal werd afgekeurd. Een aantal gevaarlijke mogelijkheden voor het Hector doel leverden voor de blauw-witten helaas geen doelpunt op. Toen Hector in de 90e minuut voor het eerst in de 2e helft voor het bentelose doel kwam was het echter wel raak. Eindstand 3-1.

Komend weekend staat er voor Bentelo geen wedstrijd op het programma, maar op zondag 1 december gaat Bentelo wederom naar Goor om dan aan te treden tegen Twenthe.