Bentelo 1 - Holten 1 : 1-0

Afgelopen zondag stond voor Bentelo de belangrijke wedstrijd tegen Holten op het programma. Bij winst zou Bentelo zich stevig in de middenmoot vestigen, bij verlies blijven de onderste plaatsen dichtbij. Op een drassig veld begon Bentelo goed aan de wedstrijd. Met combinatiespel creëerde het enkele goede mogelijkheden.

Holten stelde daar weinig tegenover. Met enkel lange ballen op de zeer lange spitsen probeerden de bezoekers tot kansen te komen. Bentelo had in de 30e minuut geluk dat de spits uit buitenspelpositie het doel trof, echter werd deze terecht afgekeurd.

De brilstand zou tot de rust gehandhaafd blijven. In de tweede helft probeerde beide ploegen voor de winst te gaan. Nadat Bentelo in de 65e minuut een penalty moest krijgen maar niet kreeg gaf de scheidsrechter in de daaropvolgende aanval van Holten wel een strafschop. Deze werd uitstekend gekeerd door Rick Velthuis.

Hierna was Bentelo weer de bovenliggende partij en kreeg het weer een aantal goede mogelijkheden. Ook Holten was nog eenmaal gevaarlijk maar de doelpaal bracht dit keer redding. In de 82e minuut werd de ban gebroken, een fantastische vrije trap van Michel Vonder verdween prachtig in de kruising, 1-0.

Een terechte overwinning voor een beter combinerend team. Bentelo bezet op dit moment een prachtige 4e plaats en heeft met Hector en Twenthe uit twee hofderby’s op de rol voor de komende weken.

,,
Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

30 sep

Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

Door Thijs Nijland

In de 78 jarige historie van VV Bentelo zijn er al…

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

26 sep

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

Leden van de Club van 100, jeugdbestuur, leiders en…

Onze sponsoren