Bentelo 2 - TVO 2 : 3-1

Op een zwaar maar bespeelbaar veld traden we afgelopen weekend aan tegen de noabers uit Beckum. TVO kent ook een goede seizoenstart dus het beloofde een mooie wedstrijd te worden. Waar we in de afgelopen wedstrijden vaak een groot veldoverwicht wisten te creëren, was dat ditmaal niet het geval.

TVO speelde vanuit een gesloten verdediging en met enkele snelle aanvallers probeerden ze gevaar te stichten. Na 20 minuten waren ze ook succesvol via deze aanpak en scoorden ze de 0-1. Dit was de trigger voor Patrick om het spel wat meer naar zich toe te trekken. Twee fantastische doelpunten waren het gevolg. Een verwoestende vrije trap van 30 meter en vervolgens een mooie combinatie met Mark zorgden voor de 2-1 ruststand.

In de tweede helft was het balbezit redelijk gelijk verdeeld maar echte kansen voor de bezoekers om de gelijkmaker te maken bleven uit. In de 70e minuut werd de wedstrijd in het slot gegooid nadat Patrick zijn derde goal van de ochtend wist aan te tekenen.