Spelers van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen Holten 1 zijn Jelte Veelers (links op foto) en Sem Katier “speler van de week”.

We wensen Sem en Jelte zondag heel veel plezier toe en V.V. Bentelo 1 heel veel succes.

Sem Katier

Hoi, ik ben Sem Katier, ik ben 9 jaar en woon op de boerderij in Bentelo. Ik heb een broertje en die heet Tijs. Mijn lievelingsdier is Fleurtje, dat is onze hond en daar kan je heel leuk mee spelen.

Ik voetbal in Bentelo E3 en speel links achterin, dat is een coole plek want ik vind het leuk om te verdedigen. Ik vind het ook heel leuk om speler van de week te zijn samen met Jelte, omdat hij een vriendje van mij is.

Groetjes van Sem.

Jelte Veelers

Ik ben Jelte Veelers en ben 9 jaar, ik heb een broer die heet Kars. Ik voetbal in de E3. Mijn hobby’s zijn voetballen, timmeren en hutten bouwen. Ik vind het ook heel mooi om papa te helpen in de schuur.

Fc. Twente is mijn favoriete voetbalclub, ik ben een paar keer in het stadion geweest dit vond ik erg leuk. Op school zit ik in groep 6 bij Juf Francis en Juf Ingrid.

Het liefst eet ik pizza, maar spagetti of een dikke gehaktbal vind ik ook eeerg lekker. Mijn lievelingsdier zijn onze geiten, onze poesen en de koeien.

Ik hoop dat Bentelo zondag gaat winnen.

Tot Zondag Jelte

,,
Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

30 sep

Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

Door Thijs Nijland

In de 78 jarige historie van VV Bentelo zijn er al…

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

26 sep

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

Leden van de Club van 100, jeugdbestuur, leiders en…

Onze sponsoren