Spelers van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen Holten 1 zijn Jelte Veelers (links op foto) en Sem Katier “speler van de week”.

We wensen Sem en Jelte zondag heel veel plezier toe en V.V. Bentelo 1 heel veel succes.

Sem Katier

Hoi, ik ben Sem Katier, ik ben 9 jaar en woon op de boerderij in Bentelo. Ik heb een broertje en die heet Tijs. Mijn lievelingsdier is Fleurtje, dat is onze hond en daar kan je heel leuk mee spelen.

Ik voetbal in Bentelo E3 en speel links achterin, dat is een coole plek want ik vind het leuk om te verdedigen. Ik vind het ook heel leuk om speler van de week te zijn samen met Jelte, omdat hij een vriendje van mij is.

Groetjes van Sem.

Jelte Veelers

Ik ben Jelte Veelers en ben 9 jaar, ik heb een broer die heet Kars. Ik voetbal in de E3. Mijn hobby’s zijn voetballen, timmeren en hutten bouwen. Ik vind het ook heel mooi om papa te helpen in de schuur.

Fc. Twente is mijn favoriete voetbalclub, ik ben een paar keer in het stadion geweest dit vond ik erg leuk. Op school zit ik in groep 6 bij Juf Francis en Juf Ingrid.

Het liefst eet ik pizza, maar spagetti of een dikke gehaktbal vind ik ook eeerg lekker. Mijn lievelingsdier zijn onze geiten, onze poesen en de koeien.

Ik hoop dat Bentelo zondag gaat winnen.

Tot Zondag Jelte

,,
Programma Super Sunday bekend!

28 mrt

Programma Super Sunday bekend!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Over 3 weken is het zover: 18 gemotiveerde voetbal…

Verslag HVV Hengelo 1 - VV Bentelo 1

28 mrt

Verslag HVV Hengelo 1 - VV Bentelo 1

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 1

Zondag 24 maart stond de kraker tussen Bentelo en Hengelo…

Onze sponsoren