Sp. Lochem 1 - Bentelo 1 : 5-0

Na de overwinning tegen Bornerbroek moest Bentelo naar de nummer 2 in de competitie, Sportclub Lochem. Onder zware weersomstandigheden begon Bentelo goed aan de wedstrijd. In de eerste 10 minuten deden de gasten niets onder voor de thuisploeg.

Het spelbeeld veranderde volledig in de 15e minuut. Een bedoelde terugkopbal werd door Rick Bonke onhoudbaar achter zijn eigen keeper gekopt, 1-0. Bentelo kwam deze klap niet te boven en was het spoor volledig bijster. Nog binnen het half uur stonden 2 persoonlijke fouten aan de basis van een 3-0 ruststand.

Afspraken in de rust om met alles of niets toch een resultaat proberen te pakken was aan dovemansoren gericht want 10 minuten in de 2e helft was wederom een persoonlijke fout de oorzaak van een tegendoelpunt. Dat het uiteindelijk nog 5-0 werd maakte de afgang alleen maar groter. Bentelo zakte vandaag door de ondergrens.

De aanwezige supporters zullen komende zondag, thuis tegen VV Holten, gecompenseerd moeten worden voor het spel van vandaag. Om de plaats in de middenmoot vast te houden zal gewonnen moeten worden van de huidige nummer 12 van de competitie.