Bentelo 1 - Bornerbroek 1: 3-2

Voor Bentelo stond afgelopen zondag een belangrijke wedstrijd op het programma. Om uit de onderste regionen te blijven moest gewonnen worden van de nummer laatst in de competitie.

De thuisploeg leek zich dat ook te beseffen. Michel Vonder schoot in de 8e minuut een vrije trap prachtig in de kruising en Nawjeen Karim verdubbelde al in de 13e minuut de marge, 2-0. Geen vuiltje aan de lucht zou men zeggen. Niets bleek minder waar, het initiatief werd volledig weggegeven en Bornerbroek kwam terug in de wedstrijd. Door eigen fouten werd de voorsprong weggegeven, de ploegen zouden met een gelijke stand, 2-2, aan de thee gaan.

Bentelo herstelde zich gedeeltelijk in de 2e helft. Er werd beter gevoetbald zonder daarbij echt grote kansen te creëren. De bezoekers werden teruggedrongen en moesten het initiatief aan de thuisploeg laten, wel kregen zij de grootste kans in de 2e helft. Een vrije kopkans ging rakelings naast het bentelose doel.

Een winnaar kwam er uiteindelijk toch, in de 85e minuut schoot Nawjeen Karim zijn tweede treffer binnen. Al met al een ietwat gelukkige maar zeer belangrijke overwinning voor de bentelose ploeg. Komende zondag gaat Bentelo naar Lochem om te stunten tegen de huidige nummer 2 van de competitie.