Bentelo 1 - Bon Boys 1 : 1-3

Afgelopen zondag stond voor Bentelo de inhaalwedstrijd tegen Bon Boys op het programma. Onder goede weersomstandigheden en met een grote schare supporters moest Bentelo zijn ongeslagen thuisstatus te handhaven.

Vanuit een hecht collectief moest Bentelo Bon Boys tegenstand bieden, hiermee werden de gastheren in het zadel geholpen door direct de eerste kans te benutten. Een snelle aanval werd doeltreffend afgerond door Jelle Rupert, 1-0. Bon Boys nam hierna het initiatief maar kon geen grote kansen creëren, toch kwamen de bezoekers in de 22e minuut langszij.

Vanuit een corner werd de bal onhoudbaar binnen gekopt, 1-1. Dit zou tevens de ruststand zijn. In de 2e helft moest Bentelo noodgedwongen verder achteruit. Met meer balbezit drongen de gasten wel aan maar ondanks het veldoverwicht gaf Bentelo weinig kansen weg. De grootste kans was nog voor de thuisploeg maar het schot van Nawjeen Karim verdween net aan de verkeerde kant van de paal. Naarmate de 2e helft vorderde verdwenen langzaam de krachten aan Bentelose zijde. Bon Boys profiteerde daarvan en kreeg in de 75e minuut een penalty op het presenteerblaadje, 1-2.

Uiteindelijk zou in de 90e minuut ook nog de 1-3 vallen maar deze is enkel voor de statistieken. Bentelo kon het Bon Boys lang moeilijk maken maar bleef uiteindelijk met lege handen.

Komende zondag staat er voor Bentelo een heel belangrijke wedstrijd op het programma.  Thuis zal gewonnen moeten worden van de nummer laatst Bornerbroek om afstand te nemen van de onderste plaatsen.