Spelers van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen Bon Boys 1 zijn Tim Nagenborg (links op foto) en Sep Geelen “speler van de week”.

Sep Geelen

Ik ben Sep Geelen en ik ben 9 jaar. Ik heb 1 zus en die heet Jinke. Ik voetbal als linksvoor in Bentelo E3. Mijn hobbies zijn voetbal, vissen, mountainbiken en FIFA 14 op mijn X-box. Ik zit in groep 6 bij juf Ingrid en juf Francis.

Mijn favoriete club is FC Twente en ben fan van Tadic. Verder ben ik fan van Bayern Munchen. Messi vind ik de beste voetballer, die is ook links. Het lekkerste eten vind ik spinazie. Ik ben een keer op vakantie geweest naar Disneyland Parijs, vooral de Rollercoaster en de lift vond ik erg leuk. Ik vind het erg leuk om speler van de week te zijn en hoop dat Bentelo wint.

Groetjes Sep

Tim Nagenborg

Hallo, ik ben Tim Nagenborg en ik ben 9 jaar. Ik heb een zus van 11 jaar, Sanne. Mijn hobby's zijn de Ipad, wii en natuurlijk voetballen. Ik speel rechtsbuiten in Bentelo E3. Mijn favoriete clubs zijn FC Twente en Schalke'04, en Tadic vind ik de beste speler. Op school zit ik in groep 6 bij jufrouw Ingrid en Francis.

Het liefste dier vind ik Luna onze hond, en het liefst eet ik patat met een frikandel of pizza salami. Op de Mega Kidsclubdag van FC Twente heb ik met een prijsvraag de 2e prijs gewonnen door te raden hoeveel ballen er door de Kidsclub zijn weg gegeven aan de leden in 2012. Van de gewonnen tegoedbon en wat geld van de verjaardag heb ik de nieuwe teamkleding van FC-Twente gekocht met mijn eigen naam en natuurlijk rugnummer 10. Ik ben dan blij dat Tadic bij FC-Twente is gebleven.

Ik heb een keer iets spannends meegemaakt, toen ik met m'n neefjes Ruben en Thiemen bij opa en oma was, wouden wij een rondje lopen. Wij zagen koeien en gingen bij de koeien in het weiland. Toen wij bijna aan het eind van het weiland waren zagen we dat er een stier tussen de koeien liep.

Groeten Tim Nagenborg.

SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren