Bentelo 2 - Hoeve Voorruit 2 : 5-0

Na de goede uitoverwinning vorige week bij HSC wilden we de ingezette lijn afgelopen zondag doorzetten in de thuiswedstrijd tegen Hoeve Vooruit.

In de eerste helft was er van deze intenties niets terug te zien. Uitermate veel balverlies en onvoldoende georganiseerd werd het een helft die we snel moeten vergeten. Enige hoogtepunt was tekenend voor de eerste helft. Een mislukte diepe pass werd door miscommunicatie tussen de verdedigers en keeper van de bezoekers een prooi voor Cas die de 1-0 ruststand aantekende.

Na de thee speelden we een stuk beter. Doordat we binnen vijf minuten twee keer door de verdediging van Hoeve combineerden om vervolgens te scoren was de wedstrijd direct gespeeld.

De tweede helft werd vervolgens gecontroleerd uitgespeeld en eindigde in een 5-0 overwinning. Doelpuntenmakers: Cas, Derin, Kaj en Patrick (2x).